5 asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä Personal Trainerin valinnassa.

5 asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä Personal Trainerin valinnassa

Henkilökohtaisen valmentajan palvelujen ostaminen on yksi parhaista investoinneista, joita voit tehdä itseesi. Hyvät personal trainerit voivat muuttaa elämäsi ja ovat kullanarvoisia.

Mutta valmentajan valinta on prosessi, jota liian monet ihmiset kiirehtivät. Asunnon ostamisen yhteydessä ihmiset varmistavat, että he tekevät riittävästi tutkimusta ennen sitoutumista. Kehosi on kotisi koko elämäsi ajan, ja olet itsellesi sen velkaa, että teet tietoon perustuvan päätöksen valitessasi personal traineria. Tässä on 5 asiaa, jotka kannattaa pitää mielessä samalla.

1. Sertifikaatit ja pätevyydet

Kuntosalivalmentajilta vaaditaan yleensä sertifiointi ennen kuntosalille tai kuntoklubille liittymistä. ACSM, ACE, NASM ja NSCA ovat kaikki liikunta-alan ammattilaisten rekisterinpitäjän (REPs UAE) akkreditoimia. NCCA:n akkreditointia pidetään yleisesti alan standardina. Pyydä nähdä heidän todistuksensa ja varmista, että se on ajan tasalla.

Sertifikaattien lisäksi myös pätevyydet ovat tärkeitä. Yliopistotutkinnot liikuntatieteiden, kinesiologian tai ravitsemustieteen aloilta ovat lisätodiste personal trainerin uskottavuudesta.

Muista, että kuntoilun alalla kukaan ei tiedä kaikkea, ja uudet tutkimukset paljastavat aina parempia vaihtoehtoja. Jos hän ei ole päivittänyt taitojaan viimeisten viiden vuoden aikana, ole varovainen.

2. Referenssit ja suositukset

Hyvät personal trainerit saattavat sinut mielellään yhteyteen muiden asiakkaiden kanssa, joilla on samat tavoitteet kuin sinulla. Epäröinti on valtava punainen lippu. Tutustumalla heidän aiempiin asiakkaisiinsa saat vihjeen siitä, sopivatko he sinulle. Jos he ovat esimerkiksi onnistuneesti muuttaneet ihmisiä, jotka ovat olleet samanikäisiä ja samantyyppisiä kuin sinä, voit olettaa, että he ovat tehtävänsä tasalla.

Kysy aiemmilta asiakkailta heidän kokemuksistaan valmentajasta ja siitä, olivatko he tyytyväisiä hänen menetelmiinsä. Muista, että personal training on muutakin kuin yksilöllisiä harjoitussuunnitelmia ja kunto-ohjelmia, joten älä unohda tiedustella heidän täsmällisyyttään ja ammattitaitoaan. Juttele kuntosalin muiden jäsenten kanssa ja yritä oppia, miten valmentaja todella toimii päivittäisessä toiminnassaan.

5 ASIAA, JOTKA KANNATTAA PITÄÄ MIELESSÄ PERSONAL TRAINERIN VALINNASSA

3. Kokemus ja erikoistuminen

Voit palkata parhaan valmentajan maratonvalmistautumiseen, mutta se on silti huono valinta, jos tavoitteenasi on voimanostaja. Vastaavasti mestarillisen kehonrakentajan valmentajan palkkaaminen ei ole hyvä idea, jos tavoitteenasi on optimoida urheilusuorituksesi. Yksi valmentaja voi olla erinomainen yhdelle henkilölle, mutta ei toiselle.

Varmista ennen ohjelman aloittamista, että kerrot odotusten ja tavoitteiden lisäksi myös rajoituksistasi ja tarpeistasi. Oikealla valmentajalla on asiantuntemusta, jonka avulla hän pystyy käsittelemään lääketieteellisiä ongelmia ja aiempia vammoja. Hänen pitäisi myös olla valmis tekemään yhteistyötä perusterveydenhuoltolääkärisi kanssa, jos tarvetta ilmenee.

4. Kätevyys

Olet löytänyt itsellesi sopivan valmentajan. Hänellä on oikea pätevyys, hänellä on kokemusta, ja tässä näyttää olevan kaikki edellytykset onnistuneelle työsuhteelle. Ainoa ongelma on, että ette voi sopia ajankohtaa. Heillä ei ole vapaita aikoja, jotta he voisivat sopia sinulle haluamasi ajan.

Palkkaamasi personal trainerin on pystyttävä sovittamaan aikataulusi. Pahin treeni on se, ettei treeniä ole. Aamut, iltapäivät, illat – tärkeää on, että pääset harjoitukseen.

5. Yhteensopivuus

Personal trainerin palkkaaminen ei pelkästään piristä treeniäsi ja motivoi sinua tekemään parempaa. Se on lisä elämääsi, ja olet tämän yksilön kanssa tekemisissä huomattavan pitkän aikaa. Uskot tälle henkilölle tavoitteesi ja toiveesi, ja näiden tavoitteiden saavuttamiseen liittyy raakaa rehellisyyttä.

Luota vaistoihisi siitä ensivaikutelmasta, jonka hän tekee sinuun. Ihannetapauksessa hänen pitäisi olla sellainen henkilö, jonka kanssa haluaisit viettää aikaa asiakassuhteen ulkopuolella. Heidän pitäisi motivoida sinua positiivisella, ei negatiivisella, vahvistuksella.

Yhtä tärkeää on valita henkilö, jonka uskot olevan aidosti kiinnostunut auttamaan sinua. Hän on ammattilainen, joka saa aikaan parhaat tulokset.

Siinä se siis on. Henkilökohtainen valmentaja on yleensä palapelin puuttuva palanen, joku, joka opastaa sinua olemaan parempi versio itsestäsi. Pidä edellä mainitut parametrit mielessä ja löydä tavoitteisiisi sopiva personal trainer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *